O hotelu

Hotel Per Astra nalazi se u prelijepom ambijentu baroknog grada Perasta. Nalazi na mjestu gdje Kotor i Risanski zaliv dolaze zajedno, u akvatorijumu Boke Kotorske (Bokokotorski zaliv), pod zaštitom UNESCO-a kao svjetske kulturne i prirodne baštine. Nalazi se oko stotinu i deset koraka od mora i 100 metara od plaže, u borovoj šumi.

Hotel Per Astra ima 11 luksuznih apartmana, svaki različito dizajniran, u rasponu od 49 do 107 kvadratnih metara. Hotelski kompleks se sastoji od malih i velikih kuća. Neki od apartmana kao i wellness centar, sa đakuzjem i turskim kupatilom, nalaze se u manjoj kući. Spoljni bazen se nalazi ispred manje kuće. Ostatak apartmana, restoran sa 28 mjesta, prijem i poslovne kancelarije se nalaze u većoj kući. Hotel takođe organizuje događaje kao što su vjenčanja, proslave rođendana i drugih svječanosti i ceremonije.

Dragi prijatelji,

Dobrodošli u Hotel Per Astra u prelijepom baroknom Perastu, pod zaštitom UNESCO, ovdje na mjestu razdvajanja između zaliva Kotora i Risna. Svi objekti u Per Astra Hotelu vam nude potpunu privatnost, savršenu atmosferu i opuštanje .

Osoblje Per Astra Hotela, i naš vrhunski kuvar, čije kulinarske vještine, upotpunjene savršenim izborom vina, se mogu probati samo u Per Astra, su Vam na raspolaganju kako bi Vaš boravak u našem hotelu bio posebno prijatan.

Na raspolaganju su vam također plaže u borovoj šumi do kojih se može doći pješke ili preko naših organizovanih transfera.

Tradicija, kultura i istorija grada Perasta su fascinirali neke od najpoznatijih osoba u istoriji. Kako biste bolje upoznali duh starog grada Perasta, možemo organizovati za Vas posjete Muzeju grada Perasta, staroj palati u famious kapetana, ostrvu Gospi od Škrpjela i crkvi Svetog Đorđa, gdje možete da čujete romantične priče o peraškim porodicama, velikim ljubavima i tragedijama.

U periodu od maja do septembra, Perast je gradić sa tradicionalnim, autentičnim proslavama, jedinstvenim za ovu oblast. Mi ćemo vas informisati detaljno o značenju i značaju svakog od njih. Ako želite da izrazite Vaše utiske ili da pitate za dodatne usluge, slobodno me kontaktirajte putem našeg osoblja recepcije ili direktno putem telefona +382(0) 32 373 608.

Siguran sam da ćemo ispuniti sve Vaše želje i zahtjeve, te da ćete doživjeti najveću relaksaciju u Per Astra Hotelu, inspirišući Vas da se vratite kod nas.

S poštovanjem,
Lazar Bošković
Generalni direktor